Mooie keuken gekocht na zoektocht Keuken Wijchen

Mooie keuken gekocht na zoektocht Keuken Wijchen

Mijn oma is een aantal maanden geleden verhuisd naar haar nieuwe woning in Wijchen. Ze wilde de oude keuken in haar nieuwe woning graag vervangen door een mooie moderne keuken. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar Keuken Wijchen om een keukenbedrijf te vinden om een mooie keuken te kopen.

Veel zoekresultaten voor Keuken Wijchen

Toen we op het internet op zoek gingen naar keuke Wijchen kregen we erg veel zoekresultaten van veel verschillende keukenbedrijven in de buurt van Wijchen. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uit op de website van Keuken en Keukens. Het bedrijf biedt supervoordelige keukens aan omdat het bedrijf geen showroom, wagenpark of personeel heeft. Mijn oma besloot daarom ook om contact met het bedrijf op te nemen.

Een bezoek van Frits

Mijn oma werd erg vriendelijk te woord gestaan en Frits heeft vervolgens een bezoek aan de woning van mijn oma gebracht om een ontwerp te maken voor haar keuken. Een aantal dagen later kreeg mijn oma via de mail een ontwerp toegestuurd wat haar erg aansprak. Zij ging daarom ook over tot een aankoop van een nieuwe keuken. De keuken werd 6 weken later geleverd en geplaatst. De keuken van mijn oma ziet er nu super mooi uit.

Reacties zijn gesloten.